Hirdetés

Civilization VI - egy elgépelés miatt őrült meg a mesterséges intelligencia

|

A Firaxis a következő frissítésben javítja az elgépelést, aminek következtében a Civilization VI-ba a mesterséges intelligencia által irányított vezetők vallási fanatikusok lettek.

Hirdetés

Ugyan vannak, akik a multiplayer miatt szeretik a sorozatot, a rajongótábor nagy része a mesterséges intelligencia ellen szokott játszani a Sid Meier's Civilization VI meccseiben is. Eközben rengetegen vették észre, hogy az ellenfeleik elég furcsán viselkednek, amint nemrég kiderült, egy elgépelés miatt.

Hirdetés

Az új részben mindegyik vezetőnek vannak saját, előre meghatározott személyiségjegyei, ennek ellenére sokan azt vették észre, hogy minden más kárára a vallását próbálta meg fejleszteni a legtöbb vezető. Az egyik játékos bele is ásta magát a játék fájljaiba, hogy kiderítse ennek az okát, nemrég pedig meg is találta. Abban a kódrészben, ahol a termelés, a tudomány, a kultúra, az arany és a hit közötti egyensúlyt állították be a Cilvization VI fejlesztői, a "yield" szót helytelenül "yeild"-nek írták. Emiatt az általuk beállított alapértelmezett értékeket egyszerűen nem veszi figyelembe a mesterséges intelligencia és úgy fejleszti a vallását, mintha nem lenne holnap. A Firaxis jobb híján megköszönte a rajongóknak, hogy felhívták a figyelmüket a hibára és megígérték, hogy a következő frissítésben kijavítják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)