Hirdetés

Civilization VI - a launch trailer meghozza a kedved a történelem átírásához

|

Sean Bean nem csak a Sid Meier's Civilization VI-ban, hanem a megjelenést hirdető trailerben is szerepel.

Hirdetés

Minden készen áll a Sid Meier's Civilization VI megjelenéséhez, ismerjük már a gépigényt és bemutatkozott a gyűjtői kiadás is. Már csak egy dolog hiányzott, méghozzá a megjelenés előtti utolsó kedvcsináló, ami inkább a hangulatot mutatja be, mint a konkrét játékelemeket.

A különböző történelmi korokon átívelő videó hangulatához nem keveset ad, hogy a játékbeli technológiák bemutató szövegét felmondó Sean Bean a trailer narrátora is. Bár ez biztosan nem derül ki a kedvcsinálóból, de a videó készítői utaltak rá, hogy a karaktere ezúttal sem biztos, hogy életben maradt, ami lassan már nem is drámai eszköz, hanem visszatérő poén lesz. Mindez a játékmenet szempontjából annyira nem fontos, de aggódnunk amiatt nem kell, ugyanis ebből elég sokat láttunk már és kifejezetten elégedettek voltunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)