Hirdetés

Civilization VI: Rise and Fall - 2018 elején jön az első kiegészítő

|

A Firaxis és a 2K Games leleplezte a Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall című kiegészítőt, amiben szokás szerint több új mechanizmussal bővítik ki az alapjátékot.

Hirdetés

Többször megtörtént már a sorozat történetében, hogy az alapjátékot egy kiegészítő emelte egészen új szintre, és ugyan a Sid Meier's Civilization VI önmagában is teljes élménynek érződött, a Firaxis ezúttal sem hagy minket újdonságok nélkül. A frissen bejelentett kiegészítő a Rise and Fall címet kapta és 2018. február 8-án érkezik meg.

Hirdetés

Azt már most elárulták a fejlesztők, hogy nyolc új civilizációval és kilenc új történelmi vezetővel örvendeztetnek meg majd minket, a konkrétumokról viszont egyelőre hallgatnak, ehelyett inkább az új mechanizmusokról meséltek részletesen. A bejelentést kísérő blogposzt szerint a címéhez hűen a Rise and Fall célja, hogy dicsőséges és pillanatokat és mélypontokat is megéljenek a résztvevő nemzetek egy játék alatt. Ezért különböző érákra tagolódnak majd a Civilization VI: Rise and Fall meccsei, amelyek végén egy-egy pontszámot kapunk majd.

Ezt befolyásolják majd a kiegészítővel bekerülő mini-achievementek, a történelmi pillanatok is, a pontszámunk alapján pedig megeshet, hogy civilizációnkban aranykor, sötét kor, vagy ez utóbbit követően egy hősies kor köszönt be. Ezeknek a legfontosabb következménye, hogy jelentős bónuszt vagy büntetést hozhatnak polgáraink hűsége szempontjából, ami alapján akár háború nélkül is gazdát cserélhetnek városok, vagy kikiálthatják a függetlenségüket.

Ha pedig a városoknál tartunk, a fejlődésüket a Civilization VI kiegészítőjében egyedi tulajdonságokkal bíró kormányzókkal segíthetjük, ami további stratégiai lehetőségeket hordoz magában. Némileg átalakul a diplomácia is, megválaszthatjuk majd szövetségeink típusát, ami alapján az idő múlásával egyre nagyobb bónuszokat kaphatunk. Végül megjelennek a katasztrófahelyzetek is, amik azt hivatottak megelőzni, hogy egy civilizáció túl nagy előnyt halmozzon fel a többiekkel szemben.

Mindez tehát február 8-án érkezik a Civilization VI: Rise and Fallban, aminek fenti trailerében már megint kinyírták Sean Bean karakterét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)