Hirdetés

Civilization VI: Rise and Fall - a skótok is beszállnak a buliba

|

Ugyan a függetlenségi háborút vezető Róbert király lesz Skócia vezetője a Civilization VI: Rise and Fall kiegészítőben, nem csak a harc segíthet győzelemhez, ha ezt a nemzetet választjuk.

Hirdetés

A kiegészítő általános újdonságainak bemutatása mellett már a Sid Meier's Civilization VI: Rise and Fall új frakcióiról is sok mindent elárult már a Firaxis, amit ma is folytattak Skócia leleplezésével. Az ő vezetőjük I. Róbert király lesz, akivel kifejezetten érdekes bónuszokat vethetünk majd be.

Hirdetés

Amikor az MI irányítja, Róbert kifejezetten odafigyel majd rá, hogy a szövetségeseit senki ne fenyegesse, a baráti nemzeteket pedig mi is kifejezetten hatékonyan segíthetjük majd, ha Skóciát irányítjuk a kiegészítőben. Az angolok elleni háború egyik hősi csatájára utaló Bannockburn képességgel ugyanis felszabadító háborút hirdethetünk, ha megtámadják barátainkat és megszerezzük a Defensive Tactics fejlesztést - ehhez egyébként egy későbbi upgrade kellene - ráadásul ez alatt a háború alatt egységeink többet mozoghatnak és gyorsabban termelnek a városaink is. Ezekben a konfliktusokban az alap felderítő helyett bevethető skót Highlander is a segítségünkre lehet, aki a hegyekben és a dombokon erősebb lesz.

De a Civilization VI: Rise and Fall új frakciója nem csak a háborúzáshoz ért: a skót felvilágosodás képességnek hála a boldog városaikban termelési és tudományos bónuszokat kapnak, ráadásul a nagy mérnökök és nagy tudósok megjelenéséhez is közelebb juthatnak. A skótok egyedi épülete pedig a golfpálya lesz, ami az arany, a szolgáltatások tekintetében mindenképpen ad bónuszt, de ha jó helyre teszed, a kultúra előrehaladásában is segít majd. A skótokat és még hét új nemzetet hozó kiegészítő február 8-án érkezik meg.

Ti eldöntöttétek már, melyik nemzettel vágtok neki az első Rise and Fallos meccseteknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)