Hirdetés

Sid Meier's Civilization VI bejelentés - még idén megjelenik a következő rész

|

A PC-exkluzív Civilization VI egy hangulatos trailerrel mutatkozott be, az exkluzivitás azonban egyáltalán nem azt jelenti, hogy ne játszhatnánk kontrollerrel.

Hirdetés

A Sid Meier nevével fémjelzett Civilization sorozatról nem nagyon hallottunk a Beyond Earth óta, ezért kifejezetten örülünk neki, hogy a 2K Games ma bejelentette, hogy még idén megkapjuk a folytatást.

A hatodik rész természetesen a már megszokott formulát veszi alapul: a körökre osztott játék során a kőkorszaktól kell felépítenünk egy birodalmat, háborúzni, szövetségeket kötni, fejleszteni a kultúrát és persze mindebben (vagy legalábbis ezek egy részében) jobbnak lenni az ellenfeleinknél. Az új epizódban a városok ténylegesen terjeszkednek a térképen, a kutatásokkal rengeteg új dolgot oldhatunk fel, a vezetőink pedig ténylegesen olyan célokat tűznek ki maguknak, mint a történelem során.

A játék már előrendelhető, sőt, egy speciális akció keretein belül most akciósan kapunk mellé egy Steam kontrollert, így ha valaki a kanapéról akarja tolni a játékot, annak ennél jobb lehetősége nem lesz rá, hogy beszerezzen egy ilyen kiegészítőt. A Sid Meier's Civilization VI megjelenés október 21-én esedékes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)