Hirdetés

Civilization VI - ezt a pályát be sem tudja tölteni a géped

|

A Sid Meier's Civilization VI-hoz kiadott mod nem kizárt, hogy megakad a PC-d torkán, de ha sikerül működésre bírni, egy, a valós Föld után mintázott pályán játszhatsz.

Hirdetés

Bár a Sid Meier's Civilization VI egyik legjobb újdonsága, hogy különleges célkitűzésekkel kifejezetten rövid meccseket is játszhatunk, vannak, akik inkább még nagyobbra duzzasztják a játékot. Egy mod segítségével ugyanis a valódi világtérképhez rendkívül hasonló pályán is játszhatunk.

Gedemon, aki már az előző részhez is készített egy hasonló modot, egyelőre ugyan még alfa állapotban, de már a Civilization VI-hoz is kiadta a valós tájakat a körökre osztott stratégiába átültető pályacsomagot. Ebben három különböző méret közül is választhatunk, de a nagyobbak a modder elmondása szerint akár 3-4 percig is tölthetnek, vagy egyenesen a játék összeomlását is eredményezhetik.

A hatalmas pályákon akár 50 civilizációnak is van hely, de Gedemon ezzel kapcsolatban is óvatosságra int, ugyanis már egy 500 körös, 32 néppel folytatott teszt során az is előfordult, hogy két percig tartott az MI játékosok köre. Amennyiben ki szeretnétek próbálni a modot, itt találjátok a fontosabb tudnivalókat és a szükséges fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)