Hirdetés

Sid Meier's Starships - így neveld az űrhajódat (videó)

|

Ismét egy élő streamben mutatták meg a Firaxis fejlesztői a Starshipset, ezúttal a csatározás mellett megnézhettük, hogyan is alakítgathatjuk a flottánk becses darabjait.

Hirdetés

Aki nem feltétlenül van oda az olyan szimulátorokért, mint az Elite: Dangerous, vagy a Star Citizen, de az űrcsaták megdobogtatják a szívét, annak optimális lehet a Sid Meier's Starships. A múltkori fejlesztői stream nem kivételes eset volt, hanem hetente várhatunk hasonló közvetítéseket.

Az eheti adásban Sid Meier és Pete Murray töltöttek fél órát a játék bemutatásával, például megleshettük azt is, hogyan működik élesben a hajók testreszabásának rendszere.

A frissen felturbózott hajókkal nyomnak is egy csatát, ami után pedig arra is szakítanak időt, hogy a múltkori Twitch-adás alatt feltett kérdésekre is válaszoljanak.

A Starships valamikor az év első felében érkezik PC-re, Macre és iOS-re, és szerintem a legtöbben arra vagyunk kíváncsiak, hogyan kapcsolódik majd az új játék és a Beyond Earth játékmenete.

Ti várjátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)