Hirdetés

Sikeres a Legend of Grimrock

|

Az Almost Human fejlesztőcsapat igen szerényen nyilatkozott a Legend of Grimrock eladásaival kapcsolatban.

Hirdetés

Független fejlesztők sikereinek egy hajszálnyival jobban tudunk örülni, hiszen akik mögött egy kiadó áll, jelentős előnnyel számolhatnak velük szemben.

Az Almost Human bejelentette, hogy Legend of Grimrock névre keresztelt játékuk eladásai átlépték a 600000-es számot, ugyanis ezidáig összesen ennyien vásárolták meg a játékot PC-re, Mac-re és Linuxra. "Már az eladási számok egy-tizedével is elégedettek lettünk volna, így szükségtelen mondanunk, hogy nagyon örülünk és a cégünk jövője még jó ideig biztosítva van." - írták egy blogbejegyzésben. A Metacriticen 82 ponton álló, katakombákban mászkálós FPS-hez egy pályaszerkesztő is készült, amivel a rajongók több mint 450 kiegészítőt gyártottak. Ha nem próbáltátok ki, ne várjatok tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)