Hirdetés

Sikeres a THQ Humble Bundle, megmenekülhet a cég?

|

A kiadó kétségbeesett lépésre szánta el magát, hogy megmeneküljön a csúfos végtől: potom áron kínálta a legnagyobb kiadott címeit és bejött a trükk!

Hirdetés

A THQ jó ideje pénzügyi nehézségekkel küzd, emlékezzünk csak arra, hogy le kellett mondania a Devil's Third kiadásáról is, hiszen nem engedhette meg magának, hogy jól bejáratott szériái mellett belevágjon egy új projektbe is.

A cég végső elkeseredésében megpróbálkozott egy kétélű fegyverrel, ami rosszul is elsülhetett volna, ám ők 19-re még lapot húztak és csodával hatásos módon nyertek. A THQ Humble Bundle kiadásának lényege az volt, hogy egybepakoltak néhány nagy címet az eddig megjelentetett játékokból, majd az így kapott csomagot annyiért kínálta a felhasználóknak, amennyit azok ajánlottak érte.

A kezdeményezést siker övezte, ami nem is lehetett volna másképp, hiszen a THQ olyan produktumait dobozolta be, mint a Darksiders, a Metro 2033, a Company of Heroes, a Company of Heroes: Opposing Forces és a Company of Heroes: Tales of Valor, illetve a Red Faction: Armageddon és az átlagon felüli fizetőknek a Saints Row: The Third. A felsorolt játékok mindegyikéhez járt a betétdalokat tartalmazó lemez is, ami kihagyhatatlan ajánlatnak tűnt és rengetegen éltek is vele, hiszen a statisztikák szerint már az első 16 órában két millió dollár bevételt könyvelhetett el a cég. A THQ Humble Bundle még kilenc napig beszerezhető, így aki szeretné magáénak tudni a fenti játékokat és támogatná a THQ-t, az ne habozzon és látogasson el a megfelelő oldalra.

A THQ Humble Bundle olyannyira sikeres lett, hogy az akkor haldokló részvények rövid időn belül 40%-os emelkedést tudtak felmutatni, ami igazi ünnepi ajándéknak számít és talán maga a cég is fellélegezhet kicsit két probléma orvoslása között. Vajon a kiadó ezen lépése azt közvetíti felénk, hogy elérték a pánik határát vagy csupán remekül kigondolt üzleti stratégiának vagyunk szemtanúi? Egy biztos: temérdek játékos bízik abban, hogy a THQ megmenekül és továbbra is minőségi címekkel látnak el minket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)