Hirdetés

Sikeres volt az EA pünkösdi rendezvénye

|

A pünkösdi hétvégén az Electronic Arts rendezésében a Westend City Center tetején került megrendezésre a kiadó családi programja.

Hirdetés

Az életnagyságú Sims házak és más meglepetések mellett Lola is részt vett a rendezvényen, ahol mindenki kipróbálhatta a Sims Kertvárosi Krónikákat is. A kétnapos program csúcspontja a vasárnap esti Bravo Otto Díjátadó Gála volt, melyre Lola a rajongók gyűrűjében érkezett meg, ahol is ő kapta a „Bravo Otto 2007 – Az év énekesnője” díjat. A zenés előadás után Sims ajándékcsomagokat is kisorsoltak, így a két napos rendezvény rengeteg örömet szerzett mindazoknak, akik ellátogattak rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)