Hirdetés

Sikerült észrevennetek ezt a witcheres easter egget a Cyberpunk 2077 trailerben?

|

Úgy tűnik, eléggé ismerős nevet kap majd a CD Projekt Red játékának egyik verdája.

Hirdetés

Előző héten vadonatúj trailer debütált a Cyberpunk 2077-hez, aminek ismét sikerült elvarázsolnia a játékosokat, és egyáltalán nem könnyítette meg a várakozást. A szemfüles nézők elcsíphettek egy olyan pillanatot a videóban, ami egyértelműen a legyen fejlesztők The Witcher-játékaira utal, ráadásul egészen ötletes módon.

Hirdetés

A Nighty City Wire bemutató során prezentált trailerben rövid ideig feltűnik egy újság, ami alapján úgy tűnik, hogy lesz egy Aerondight nevezetű autó a Cyberpunk 2077-ben. Az alábbi, Redditen közzétett képen meg is leshetitek az easter egget.

One more Witcher eastern egg in Cyberpunk teaser: from r/cyberpunkgame

Nem véletlen, hogy sokaknak egyből ismerősen csengett a jármű elnevezése, ugyanis az Aerondight egy ezüst kard a The Witcher szériában, amit Geralt először az első részben szerezhet meg, de a mentés importálásával a fegyver feltűnhet a második epizódban, sőt még a The Witcher III mellé megjelent Blood and Wine kiegészítőben is megszerezhető.

Ti észrevettétek ezt az apróságot a trailer nézése közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)