Hirdetés

Sikerült meghekkelni az új Metroid játékot, ami így sokkal félelmetesebb lett

|

Belső nézetből, közelről még ijesztőbbek a MercurySteam játékának ellenfelei.

Hirdetés

Az izgalmasra és csavarosra sikerült Metroid Dread ismét a játékosok irányítására bízza az egyik legikonikusabb karaktert, Samus Arant, akivel ezúttal a ZDR bolygót fedezhetjük fel a Metroid Fusion története után járva, kizárólag Nintendo Switchen.

A fejlesztők visszatértek a hagyományos, 2.5D-s nézethez, vagyis a játékmenet nagy részében oldalról láthatjuk főhősünket, és csak néha mozdul el a kamera a filmszerű hatás vagy egy pontosabb célzás kedvéért.

Ez a megoldás a hardverigény tekintetében is kifizetődőnek bizonyult, valamint lehetőséget biztosított a fejlesztőknek, hogy trükközzenek a pályák kidolgozásával, az ellenfelek mozgásával. 

Hirdetés

Ezekre a turpisságokra, kameratrükkökre és elmés megoldásokra azonban rávilágít egy Shesez nevű YouTuber új videója, amely egy eszköznek köszönhetően lerántja a leplet a háttérrészletekről.

A videós ezzel a módszerrel meg tudta állítani a játékot és elforgatva a kamerát közelebb hozni az eseményeket, valamint be tudta barangolni a pályák távolabbi és rejtett részeit is. Ennek köszönhetően megtapasztalta, hogyan teleportálnak az ellenfelek (az EMMI-k), miképpen néznek ki azok a lények, amiknek csak egy része látszik, és hogy milyen közelebbről az a környezet, ami 2.5-ben, távolabbról szépnek tűnik.

Fontos megjegyezni, hogy a videó spoilereket tartalmazhat a Metroid Dreadből, így csakis akkor kattints, ha ez nem zavar vagy már végigjátszottad. 

Ha már úgyis a Metroid Dread a téma, nektek hogy tetszett az új cím? Vagy már csak egy Metroid Prime mozgatna meg titeket?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)