Hirdetés

Sikerült picit több mint egy óra alatt végigjátszani a Skyrimet, ráadásul glitchek nélkül

|

Csak a kontextus kedvéért: ez nagyjából egy hosszabb sorozatepizód időtartama.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim már megjelenésekor egy grandiózus kalandra invitálta a játékosokat, akikre rengeteg tennivaló várt a címszereplő provinciában, ahol már akkor is elég sok időt tölthettünk el, ha csak a főküldetésekre koncentráltunk.

Ám ha speedrunner az ember, akkor egy picit meghosszabított ebédidő is elég lehet arra, hogy legyőzzön egy bizonyos sárkányt.

Hirdetés

Új csúcsot sikerült beállítania egy nucular nevű játékosnak, akinek 1 óra, 12 perc, és 15 másodperc kellett ahhoz, hogy a Skyrim végére érjen, és legyőzze Alduint. Ezzel az eredménnyel egyébként megdöntötte a korábbi rekordot is, ami 1 óra, 14 perc, 7 másodperc volt, és nem mellesleg szintén neki sikerült elérnie. A speedrunt még lenyűgözőbbé teszi azt, hogy nucular glitchek kihasználása nélkül teljesítette a kihívást.

Az új rekord beállításához az A Cornered Rat nevű küldetésnél sikerült megspórolni lényegesebb mennyiségű időt, ugyanis elérhetjük azt, hogy egy őr kövessen minket, így már a feladatunk elvégzését követően a börtönbe teleportálhatunk, és nem kell még külön kijutni a csatornából.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Persze lehet, hogy hamarosan új kihívóra talál nucular (talán ismét épp önmagára), de mindenképp kijár egy virtuális kalapemelés ezért a teljesítményért, hiszen jó eséllyel komoly háttérmunka és megannyi tapasztalat vezetett az új rekordhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)