Hirdetés

Silent Hill 2 remake, folytatás és új film – erről maradtál le, ha nem követted a Silent Hill bemutatót

|

Összegyűjtöttünk mindent, amiről a Konami a Silent Hill Transmission során beszélt.

Hirdetés

Ugyan a kiadó óvatlansága miatt már a délután folyamán kiszivárgott, hogy milyen bejelentések várhatók a Silent Hill Transmission során, de a játék- és filmcímeken kívül semmi konkrétat nem tudtunk. Szerencsére a Konami tartalmas műsorral készült, és elárulta, mi vár a horrorsorozat rajongóira a következő néhány évben.

A legjobban bizonyára a Silent Hill 2 remake-je hozza őket lázba, ami PC-re és PlayStation 5-re jelenik meg hamarosan, és 12 hónapig nem lesz más platformon játszható. Újraélhetjük a sorozat legismertebb, legkedveltebb epizódjának eseményeit, de teljesen modernizálva, korszerű látvány és irányítás mellett, úgy, hogy a főszereplőt hátulról látjuk. A fejlesztés feladatát az a horrorban jártas Bloober Team kapta meg, amelynek a Layers of Feart, a Blair Witchet és a The Mediumot is köszönhetjük, de Masahiro Ito, a széria szörnydizájnere kreatív vezetőként tér vissza, Akira Yamaoka pedig dalszerzőként. Megjelenési dátum még nem ismert.

Egy rövid teaserrel megvillantották az Annapurnával közös, No Code Entertainment (Stories Untold, Observation) által fejlesztett Silent Hill Townfallt, ami még sokára fog megjelenni, de mindenki nagyon izgatott miatta. Több egyéb partnerrel is együttműködnek, de azokról a projektekről még nem beszélhettek.

Ezt követően felbukkant a Return to Silent Hill, a következő film, amit a Silent Hill 2 inspirált. Victor Hadida lesz a producere, és Christophe Gans rendezi.

Egyebek mellett jönnek 1:6 arányú piramisfej, Maria és James szobrok, sőt, az easter egg kutyát egy diorámán láthatjuk, vagy megvehetjük plüssben.

Hirdetés

Bemutatkozott továbbá a Silent Hill Ascension, ami egy egyedi Silent Hill-élmény lesz, és a Genvid, a JJ Abrams vezette Bad Robot Games, a behaviour Interactive és a dj2 Entertainment közösen dolgozik rajta. Másokkal együtt nézhetünk szembe a traumáinkkal ennek keretében - egy élő, interaktív sorozat lesz, amit "rajongók milliói" egy időben követhetnek, hatással lehetnek a történetre. 2023-ban érkezik, az Ascension.com-ot érdemes követni az új infókért. 

Végül pedig megvillantották az igen érdekes Silent Hill f-et a Neobards Entertainmenttől. Nem tudjuk, pontosan milyen játék lesz, de a trailer jól nézett ki, úgy tűnik, Japán felé vesszük az irányt.

Az adást alább nézhetitek vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)