Hirdetés

A Silent Hill 4 lakásának felújítása olyan, mint a P.T.

|

A Silent Hillst és a P.T.-t sajnos úgy tűnik, végleg el kell felejtenünk, az utóbbi idők egyik legjobb horror-élménye viszont több csapatnak is ihletett adott, ezúttal például egy régebbi Silent Hill-helyszín felújítására.

Hirdetés

A Silent Hills törlése felett még mindig nem sikerült napirendre térnie a rajongóknak, viszont úgy tűnik több játék is lesz, ami merít a végül a kukában landolt horrorjáték játszható teaseréből. Az Allison Road mellett ugyanis egy német indie-csapat gyakorlásképpen felújította a Silent Hill 4: The Room lakásának egy részét, ami hangulatában nagyon hasonlít a P.T.-re

A cél az volt, hogy megtanulják a Unity 5-ös motor különböző trükkjeit, a stúdió ugyanis egy PC-s horrorjáték készítésére készül, amiről annyit tudunk a honlapjukról, hogy a 7 Rooms nevet viseli majd, és láthatólag elég erős váltás lesz a mobiljátékokhoz képest, amiket eddig kiadtak, ráadásul nagyban inspirálta őket a Silent Hill-sorozat, és a P.T. is. A galériában található screenshotok mellett kiadtak egy kis videót is, amiben körbejárják Henry lakásának elkészült részeit, amihez még a játék zenéjéből is feldolgozták a Room of Angel című dalt.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)