Hirdetés

Silent Hill 8 - fejlesztői videó

|

A Silent Hill 8 két producere, Devin Shatsky és Tomm Hulett egy videóban arról beszél, hogy mit várhatunk a játéktól.

Hirdetés

 

A Silent Hill 8-at az E3 alatt jelentette be a Konami, ahogy azt is, hogy a fejlesztést a Vatra vállalta magára.

A videót a játék hivatalos Facebook oldalán tekinthetitek meg. Hulett állítása szerint a Silent Hill 8 elképzelhető, hogy eltér egy kicsit elődeitől, de ennek ellenére a széria szelleméhez és atmoszférájához hűek maradnak. A történet szerint egy szökött rab, név szerint Murphy Pendleton áll a játék főszerepében, aki az ijesztő városban ragadt, miután a rabszállító autó felborult. Miután kikászálódott a roncsból, borzalmas lényekkel találja szembe magát, és mivel fegyvere nincs, mindennapi tárgyakat kell használnia saját maga védelmében. A főszál mellett mellékküldetéseket is teljesíthetnek a játékosok, melyek attól függően válnak elérhetővé, hogy milyen módon haladtunk előre a történetben. A játék jövőre érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)