Hirdetés

Silent Hill 8 - Hivatalosan bejelentve

|

Mindenki tudta hogy készül, de hivatalosan csak most jelentették be

Hirdetés

Több hír is született már a jelenleg készülő új Silent Hill részről, ám a Konami csak most szánta el magát a hivatalos bejelentésre

A már hivatalos Silent Hill 8 ugyanaz a játék, amit félelmetes képsorokon már az E3-on is mozgásban láthattunk. A fejlesztést mint már hallottuk a cseh Vatra Games végzi, de terveik között nem szerepel a klasszikus Silent Hill játékélmény teljes átalakítása. Egyik fő céljuk, hogy hűek maradjanak a címhez és megőrizzék annak sajátosságait. „Egy következő generációs horrorjáték, amit a rajongók valóban megérdemelnek." -hangsúlyozta Shinji Hirano a Konami elnöke. A Silent Hill 8 2011-ben jelenik majd meg Xbox360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)