Hirdetés

Silent Hill bejelentés közeleg?

|

Egy játékipari elemző szerint egyre több pletyka kering szakmán belül, amelyek szerint nagy meglepetés vár bennünket az idei The Game Awardson a Silent Hill kapcsán.

Hirdetés

A Silent Hill rajongók nagyon régóta várnak már egy folytatásra, vagy bármire a szebb napokat is megélt széria kapcsán. Ha hihetünk a legfrissebb pletykáknak, akkor hamarosan vége lehet a várakozásnak.

Robert Serrano, egy játékipari elemző értesülései szerint van rá esély, hogy a The Game Awardson bejelentsenek egy PlayStation 5 -exkluzív Silent Hill játékot. Arról már korábban is esett szó, hogy valamilyen formában újraéled a horror-sorozat az újgenerációs PS konzolon, de a mai napig is csak találgatások futnak a témában.

Hirdetés

Szóval tisztázzuk: ez nem egy konkrét "szivárgás". Sarrano egy nagybetűkkel odavésett "pletyka" szóval kezdte a tweetet, tehát ő maga sem biztos abban, hogy az információ megbízható-e. Azt is hozzá kell tenni, hogy a posztban látható kép egy mockup, tehát nem egy valódi bejelentő kártya másolata.

A horror műfaj rajongói mai napig emlegetik a nagyon ígéretes Silent Hills 2015-ös elkaszálását. A projekt egy játszható ízelítőt is kapott, és mint kiderült Norman Reedus lett volna a főszereplője. Már sosem tudhatjuk meg, hogy mi lett volna ebből, de még mindig van látható igény a Silent Hill sorozat visszatérésére, így alapvetően érthető lenne, ha a Konami visszahozná a címet.

A december 10-én esedékes The Game Awardson minden kiderül, addig próbáljátok meg mérsékelt izgalommal kezelni a fentieket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)