Hirdetés

Két Silent Hill játék is fejlesztés alatt állhat

|

Egy szivárogtatás szerint az egyik a széria soft-rebootja, a másik pedig egy Until Dawn-szerű játék lesz.

Hirdetés

Hosszú-hosszú évek óta nem kaptunk értékelhető Silent Hill epizódot, ami igen szomorú, pláne annak tükrében, hogy a másik ikonikus, nagy múltra visszatekintő horrorszéria, a Resident Evil éppen újabb fénykorát éli a remake-eknek köszönhetően. Úgy tűnik, hogy a Konami végre felébredt szendergéséből, ugyanis egy forrás most azt állítja, hogy egyből két részt is berendelt a stúdió.

Hirdetés

A korábban megbízható értesüléseket szállító AestheticGamer nevű Twitter-oldal szellőztette meg az infót a készülőben lévő két játékról, amik a jelek szerint újraindítani hivatottak az évek során berozsdásodott szériát. 

"A Konami nagyjából két évvel ezelőtt felkeresett néhány fejlesztőt, hogy dobjanak össze ötleteket két Silent Hill játékhoz. Az egyik franchise soft-rebootja lesz, a másik pedig egy epizodikus TellTale/Until Dawn stílusú játék, ami a rebootra támaszkodik majd."

- olvasható a Twitteren. Az oldal azt is hozzátette, hogy mindkét játék bejelentésére van esély még idén, ami azt sejteti, hogy a Konami nem csak a következő generációs platformokra, de jelenlegiekre is kiadná a játékokat.

A korábbi Silent Hill részek dizájnere, Masahiro Ito nemrégiben jelentette be, hogy egy új projekten dolgozik, ami egy újabb jel lehet arra, hogy végre feltámadhat tetszhalott állapotából a az ikonikus horror franchise. Persze mindezt érdemes távolságtartással kezelni, ameddig a Konami meg nem erősíti, hogy tényleg dolgoznak a részeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)