Hirdetés

A Konami tervez valamit a Silent Hill sorozattal, de nem azt, amiről a pletykák szólnak

|

A kiadó egyik PR-osa próbálta csillapítani a kedélyeket.

Hirdetés

A napokban felmerült, hogy mégis elkészülhet a Silent Hills, Hideo Kojima elkaszált rebootja, mert a Sony épp azon dolgozik, hogy kibékítse a Konamit és a legendás dizájnert. Erről számolt be az Aesthetic Gamer és a Rely on Horror is; utóbbi megpróbált utánajárni, hogy mennyire igaz a pletyka.

Hirdetés

A Konami észak-amerikai PR-osa azt nyilatkozta, hogy minden pletykáról értesültek, de megerősítheti, az információknak nincs valóságalapja. Hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy teljesen hanyagolják a franchise-t, csak annyit, hogy nem azzal foglalkoznak, amiről a nép sugdolózik.

Azt természetesen nem árulhatta el, hogy miről van szó, de remélhetőleg nem pacsinkógépekre utalt. Arról is hallani, hogy a Konami megválna néhány franchise-ától, a Sony pedig vevő lenne ezekre; nem volna rossz, ha a Silent Hill jó kezekbe kerülne, még ha ez exkluzivitással is járna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)