Hirdetés

Silent Hill 5 morzsácskák

|

Sejthető volt, hogy nem áll meg a széria, de a Games Radar oldalán megjelent cikk bizonyítani látszik a feltevéseket, bizony lesz Silent Hill 5.

Hirdetés

Az ötödik rész a Silent Hill 2 nyomvonalában halad tovább Akira Yamaoka szerint, aki a széria egyik megalkotója. Úgy tűnik, játék a karakterek viselkedésében, és a story előrehaladtában fog legjobban hasonlítani a második részhez. A kamera is a klasszikus helyzetekben fog megmaradni, nem pedig a PSP-n kiadott Silent Hill: Origins által használt váll fölötti kamera fog megjelenni. A rajongók többsége egyébként abban reménykedik, hogy a játékban visszatér a korábbi hátborzongatóbb, kevesebb futok és ütök agyatlanul stlushoz. A fanok gyakran mondogatják, a Silent Hill 2 volt a legminőségibb rész, tehát sok elvárásnak kell majd megfelelnie az új alkotásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)