Hirdetés

Silent Hill - Nekem nyolc

|

Érkezett néhány információ a horror játékok egyik nagy öregéről! Júj de fogunk félni…

Hirdetés

...legalábbis én biztosan. Be kell, hogy valljam, nem nagyon rajongok az ijesztős dolgokért. Frankón fogakat hullajtok, ha néznem vagy játszanom kell egy rémisztgetős játékkal. Márpedig a Silent Hill sorozat nem a lelkünk simogatásáról híres.

Az amerikai Game Informer kipróbálhatta a szóban forgó játékot és nagyon kedvesen megosztották a nagyérdeművel a látottakat. Az eddig csak szimplán Silent Hill 8-nak nevezett alkotásról a készítők eltüntették a nyolcast és helyére felsatírozták a Downpour szót. Így lőn hát a végleges neve Silent Hill: Downpour.

A tesztelgetős csapat beszámolt arról, hogy a játékban nagy szerepe lesz a víznek (sokat kell majd inni?) Valószínűleg megismerhetjük majd ennek az életet adó anyagnak a sötétebb énjét is. A mostani történet természetesen Silent Hill kedves és mindig nyugodt városkájában játszódik, de annak egy olyan helyszínén, ahova eddig nem nagyon vitt a lábunk. A Déli fekvésű területek sem lesznek mentesek a rosszalkodóktól, akiket viszont ezúton a futás művészetével „nyűgözhetünk” le. A Downpour-ban a hangsúly inkább a menekülésen lesz, ezért a fegyverekkel telepakolt hátizsákokat és retikülöket el lehet felejteni. A pusztításra felvett eszközök hamar tönkre fognak menni, így nem érdemes az életünket majd rájuk bízni. Szuper! Nyúlcipő, nedvesség és új helyszín! Várjuk a további híreket…

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)