Hirdetés

Egy játékos kijutott Silent Hillbe a P.T. demóban

|

A kódba is bele kellett nyúlnia, de sikerült bejárnia a várost.

Hirdetés

Most megint nagyot megy az elkaszált Silent Hills 2014 augusztusában kiadott demója, a P.T. A modderek folyamatosan piszkálgatják, így kiderülhetett, hogy Norman Reedust irányítjuk, ahogy az is, hogy Lisa végig a hátára van tapadva. Alapvetően végig ugyanazon folyosón megyünk, de a fájlok között Silent Hill városának egy része is megtalálható volt - ezt használta most ki Lance McDonald.

Hirdetés

A P.T. végén Norman Reedus kilép Silent Hillbe. Az egész, itt lejátszódó jelenetet a játék motorjával rögzítették, így le kellett modellezni magát a várost is. McDonald megoldotta, hogy amikor kinyitja az első ajtót, ne a folyosót töltse be a játék, hanem az utcákat, így miután beállította, hogy a karakter a föld fölött lebegjen és ne essen át a talajon, körülnézhetett. Az egész nyilván erősen félkész, de akkor is érdekes.

A Konami a közeljövőben valószínűleg nem éleszti újra a franchise-t, de látva, hogy sikerült például a Contra: Rogue Corps, inkább jobb is így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)