Hirdetés

Silent Hill: Revelation 3D - Halloweenkor jön a filmes folytatás

|

A Silent Hill játéksorozat alapján már készült egy többé-kevésbé elfogadható film, hamarosan pedig a folytatás is megérkezik.

Hirdetés

A Silent Hill azon ritka filmek egyike, amiben nem halt meg Sean Bean, sőt, még a folytatásra is visszatér.

Bár én sem a horrorfllmekért, sem a horrorjátékokért nem rajongok igazán, a 2006-os Silent Hill film kimondottan tetszett. Idén október harmincegyedikére várható a Revelation alcímet kapott folytatás premierje, a szereplőgárdában Sean Bean mellett például Deborah Kara Ungert és Radha Mitchellt is viszont láthatjuk. A csapathoz Adelaide Clemens, Kit Harington, Carrie-Anne Moss és Malcolm McDowell is csatlakozik. A forgatást a Davis Film csapata végzik, akiknek az első rész mellett például a Kaptár filmeket is köszönhetjük. Azt még nem tudjuk, hogy Magyarországon mikor vetítik, de amint erről bővebb információnk lesz, azonnal megosztjuk veletek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)