Hirdetés

Silent Hill - ilyen lenne az Unreal Engine 4 erejével

|

A Bloodborne gyönyörű megoldása után megmutatjuk azt is, hogy az Alien: Isolation egyik fejlesztője mivé varázsolta a Silent Hill egyik helyszínét az Unreal Engine 4 segítségével.

Hirdetés

A minap mutattuk meg a DICE egyik művészének lenyűgöző, Unreal Engine 4-es elképzelését a Bloodborne kapcsán, máris itt a következő nagyszerű mű, amitől garantáltan leesik majd a ti állatok is.

A Total War stratégiákról és az Alien: Isolation horrorról ismert The Creative Assembly 3D művésze, James Brady újraalkotta a Silent Hill egyik hátborzongató helyszínét, a Midwich Elementary Schoolt az Unreal Engine 4 grafikus motor bevonásával és ezzel olyat alkotott, ami miatt gondolkodás nélkül kinyitnánk a pénztárcánkat.

Jópofa érdekesség, hogy Brady egyik kollégája a The Creative Assembly stúdiónál az a Liam Tart, aki korábban maga is igénybe vette már az Unreal Engine erejét, mikor megalkotta a Half-Life 2 jellegzetes városát, a City 17-et

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)