Hirdetés

Silent Hills - nem egyben kapjuk meg?

|

Ez most valami új divat, de már a Kojima Productions háza táján is azon merengenek, hogy játékból is lehet sorozat. A Silent Hills is epizodikus formát kaphat.

Hirdetés

Chava pont ma délelőtt mondta nekem, hogy akár tesztelhetném is a Silent Hills-et, de a ma délelőtti trailert elnézve nem vagyok benne biztos, hogy akarom én ezt. EndreMannal végignyomtuk a PT-t (a teljes végigjátszás a 2014/09-es GameStar magazin PS Plus mellékletében látható), már az bőven elég volt nekem. Nem vagyok már gyerek, meg is sérülhetek.

Nyilván nem ezt tartják szem előtt a Kojima Productions pajtásai, de a Kojima nem zárja ki, hogy Silent Hills epizodikus formában jelenjen meg - erről a Tokyo Game Show keretében tartott Konami előadáson beszélt Kojima. Lehet ennek oka az, hogy vigyáznak az idegeinkre (azért ez a hangulat tényleg szétkaphatja a lelkivilágát az embernek pár óra intenzív nyomasztással), vagy inkább az, hogy a Telltale féle The Walking Dead sikere adja magát, nem véletlen, hogy a Capcom is ebbe az irányba vinné a Resident Evil: Revelations 2-őt. És hát a tévésorozatok sikere a játékipart is birizgálja, nyilván többet és többször el lehet adni egy elnyújtott élményből (már amennyire a rettegés élmény, de ezen most ne akadjunk fel).

Ti mit gondoltok? Jó lehet egy epizodikus Silent Hills?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)