Hirdetés

A QT olyan, mint a Silent Hills P.T., csak épp sokkal cukibb

|

Ugyanazt a folyosót járhatjuk be, mint a Silent Hills demójában, de ezúttal sokkal vidámabb meglepetések várnak.

Hirdetés

Annyira bejött a játékosoknak az elkaszált Silent Hillshez készült demo, hogy az elmúlt években több rajongó is megpróbálta újraalkotni a rövid kalandot. A legtöbb próbálkozás természetesen ugyanúgy a frászt hozza az emberre, mint az eredeti, de azért akad kivétel.

Hirdetés

Happy Snake gondolt egyet, és lemodellezte a P.T. nem túl tágas, viszont folyamatosan változó pályáját, csak épp az ijesztő dolgokat kicserélte aranyos rajzokra. Így született meg a QT, ami nagyjából félórányi szórakozást nyújt, és egy csomó megtalálandó titkot is rejt. A 3D-s környezet és a 2D-s karakterek elég furcsa egyveleget képeznek, de legalább nem rémíti halálra az embert.

Ha tennétek egy próbát a QT-val, akkor innen letölthetitek azt. A játék egyébként egy csomag része, amiben más, később érkező alkotások is helyet kapnak majd, és Happy Snake a Kickstarteren keres hozzá támogatókat.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)