Hirdetés

Silent Hills - Norman Reedus szerint meg kell történnie

|

Ismét elővettük és elindítottuk a lejárt lemezt: bizony igencsak jó lett volna, ha a Silent Hills megvalósulna és ezt Norman Reedus, a tervezett főszereplő is így gondolja.

Hirdetés

Tisztában vagyunk vele, hogy kár a múlton keseregni és folyton felhánytorgatni, hogy mi lett volna ha, de a Konami egyszerűen olyan tüskét hagyott bennünk a Hideo Kojimát és Guillermo del Torót tömörítő Silent Hills lelövésével, amin egyszerűen nem tudjuk magunkat túltenni. De így van ezzel a főszerepre kinézett Norman Reedus is. 

A The Walking Dead sorozat fenegyereke az amerikai IGN-nek adott nemrég interjút, amelyben a Silent Hills törléséről beszélt: "Rendkívül elkeseredett vagyok amiatt, ami Japánban történt, de reménykedem. Reménykedem abban, hogy mi hárman megvalósíthatunk valami mást... Annyi remek ötletünk és elképzelésük volt, amiket eldobtunk, nem látom, hogy miért ne vehetnénk fel őket valahol máshol." 

Bár az nem világos, hogy a Silent Hills valaha megvalósulhat-e, de Kojima és Del Toro nyíltan beszéltek a terveikről korábban, arról, hogy ismét együtt dolgoznak majd és most Reedus szavait alapul véve úgy tűnik, hogy bármi is legyen az, a színész is a részese lehet a dolognak: "Remélhetőleg jönni fognak valami megállapodással, vagy készítünk valami nagyon hasonlót, ami mégis más. Nem tudom. Hiszek benne, hogy tenni fogunk valamit., mert ez azok közé a dolgok közé tartozik, amiknek meg kell történniük. Olyan ez, mint a sors, muszáj, hogy megtörténjen." 

Ti szeretnétek, ha Kojima, Del Toro és Reedus készítenének valami Silent Hills-hez hasonlót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)