Hirdetés

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific - U-Boat Missions

|

Az UbiSoft Romania gondos kezei alatt épülő tengeralattjárós széria legújabb epizódja hamarosan kiegészítővel bővül.

Hirdetés

Habár a csendes-óceáni és az indiai-óceáni hadszíntér elsősorban az amerikai és a japán flotta verekedésének nyújtott kitűnő terepet, kevesen tudják, hogy a németek is kevették a maguk részét az itt zajló küzdelmekből. Több fénykép is készült, mely japán kikötőkben pihenő U-hajókat ábrázol.
Az U-Boat Missions az Indiai-óceánon zajló német hadműveletekre fókuszál. A küldetéssorozat 1943 júliusától 1945 májusáig, a háború végéig húzódik. Többek között Szingapúr, vagy Dzsakarta kikötőiből indulva támadhatjuk az ellenséget.
Ezúttal már felderítő repülőink és szárazföldön bevethető kommandóink is lesznek. Új tengeralattjáróként az IX-D2 U-Boot és a forradalmi Walther hajtóművel ellátott XVIII U-Boot típusok debütálnak.
A legénység tagjai között történelmi személyiségek is helyet kaphatnak, akik képességeikkel megfordíthatják egy-egy összecsapás kimenetelét.
Az expanzió 2008 elején jelenik meg pc-re.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)