Hirdetés

Silent Hunter 5 - 3D Engine Demonstration

|

Egy rétegjátéknak számító régi nagy klasszikus ismételt megújulásának lehetünk most szemtanúi.

Hirdetés

Arra fogadni merek, hogy nem a Silent Hunter sorozat számít az Ubisoft legnagyobb blockbusterének, tekintve, hogy az átlagostól valamelyest eltérő igényeket próbál kielégíteni. Hiszen ki szeret azon matekolni, hogy milyen kanyarodási ívet állítson be torpedójának, s hogy mennyivel célozzon az utánpótlást szállító ellenséges hajók elé?

Ubisoftos keleti szomszédaink, akik legutoljásra a H.A.W.X.-szal vívták ki a világ elismerését, a háborús témánál maradva, de visszamerülve egy régi klasszikushoz 2010-ben egy újabb Silent Hunter epizóddal lepik meg a műfaj szerelmeseit. Tény, hogy nem a pörgős akciót kedvelők vannak oda a Silent Hunterért; ez inkább türelemjáték és stratégia, mi különleges ízlésre vall.

A Silent Hunter 5 fejlesztése az Ubisoft Romania berkeiben már annyira előrehaladott állapotban van, hogy a román srácok idejét látták egy, a grafikus motor képességeit, s a Silent Hunter 5 látványvilágát bemutató trailer elkészítését. Emellett pedig a Silent Hunter 5 galéria is új screenshotokkal bővült. Tessék mindent megézni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)