Hirdetés

Silent Hunter 5 - a gyűjtői kiadás tartalma

|

A Ubisoft nyilvánosságra hozta a Silent Hunter V gyűjtői kiadásának tartalmát.

Hirdetés

A méltán híres tengeralattjáró-szimulátor sorozat, a Silent Hunter hamarosan elérkezik az ötödik részhez, és ahogy az a nagy címek esetében lenni szokott, a gyűjtői kiadás sem maradhat ki. Ez szintén elég impozáns, és külön jó hír, hogy Magyarországon is forgalomba fog kerülni.

A Silent Hunter V: Battle of the Atlantic gyűjtői kiadásában az alapjáték mellett találunk egy útmutatót a játék minden egyes apró vagy kevésbé apró pillanatával, egy kézikönyvet, az Atlanti csata autentikus térképét, a játék zenéit tartalmazó cd-t, 7 egyedi tengeralattjárót, valamint ellenséges hajók festését, mindezt egy igényesen kidolgozott fémdobozban. Az árról később értesülünk, addig íme egy kép a gyűjtői kiadásról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)