Hirdetés

Silent Hunter 5 - Visszahívták a német gyűjtői változatokat

|

Tiltott önkényuralmi jelképek használata miatt kényszerült a játék különleges kiadásának visszahívására kiadója.

Hirdetés

Az Ubisoft sokat vitatott másolásvédelmi eljárását használó játékok egyre bővülő listáján szerepel az a Silent Hunter V is, amelynek gyűjtői változata kisebb felháborodást váltott ki a német cenzorok között.



Úgy tűnik a franciák nem tanultak a tavalyi Wolfenstein hibájából, sőt maguk is elkövették ugyanazt, miszerint tiltott önkényuralmi jelképeket (jelen esetben horogkereszteket) felejtettek a Silent Hunter V német verziójában.
Az ottani sajtó által alaposan lehúzott (50 százalék körüli értékelések is születtek) tengeralattjáró-szimulátor sima változataiban nem találtak kivetnivalót, csak a különleges kiadáshoz járó hat exkluzív tengeralattjáró egyikén, illetve a hozzá tartozó vaskosabb kéziköny 27. oldalán fellelhető horogkereszt verte ki a biztosítékot.



Az Ubisoft első körben megtiltotta a gyűjtői változat további értékesítését, s azonnal visszahívja a már eladott példányokat is. Személy szerint nem hiszem, hogy túl sokan vinnék vissza játékukat a boltba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)