Hirdetés

Silent Hunter Online - Hamarosan indul a béta!

|

Már úton a Silent Hunter Online zárt bétája, az érdeklődők elkezdhetnek rá jelentkezni!

Hirdetés

A böngészőben is futtatható, online tengeralattjáró-szimulátor stílusú játék zárt béta-tesztjének indulása szinte már a nyakunkon van. A Silent Hunter sorozat szerelmeseinek érdemes rögtön jelentkezni a hivatalos oldalon és igényelnie egy kulcsot a bétára, hiszen ha az ő tenegeralattjárójukat választják ki a fejlesztők, akkor mindenki másnál korábban bekapcsolódhatnak a tengeri küzdelmekbe és segíthetik tapasztalataikkal a Silent Hunter Online elkészülését.

A fejlesztésért a Settlers sorozatról ismert Blue Byte felel majd és várhatóan árkád jellegű kell számítanunk. A játékmenetet az Atlanti óceánért folyó háború határozza meg, amelyre dinamikus kampányként hivatkoznak a készítők, hiszen hatással vannak rá a játékosok mindennemű cselekedetei. Az online produktum megjelenése és a béta teszt indulása továbbra is képlékeny, de a BlureByte bármikor bejelentheti azt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)