Hirdetés

Silent Hunter 5 bejelentés

|

A Ubisoft hivatalosan is bejelentette a Silent Hunter sorozat ötödik felvonását.

Hirdetés

Az igazat megvallva nem volt különösebben meglepő, hogy a legnagyobb európai kiadó a kölni GamesCom idejére időzítette a Silent Hunter V bejelentését. Egyrészt keresve sem találhatott volna ennél jobb időpontot, az eseményt övező kiemelt médiafigyelem miatt. Másrészt viszont még tavaly kiderült, hogy valami készül Bukarestben.



A Ubisoft Romania légi (Blazing Angels, Tom Clancy's H.A.W.X.) és vízi (Silent Hunter III, Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific) hadviselésre szakosodott munkatársai 2010 eljére ígérik a legújabb tengeralattjárós sunnyogást. A másfél milliós összeladást produkáló sorozat folytatásában saját szemszögből, helyesebben szólva a kapitány szemszögéből tekinthetjük meg a német U-hajó minden zegét-zugát. Sétáink közben megfigyelhetjük a legénység napi rutinját, de akár szóba is elegyedhetünk velük.



A Silent Hunter V a Kriegsmarine egyik tengeralattjáróját bízza ránk, a feladatunk pedig a szövetségesek állandó zaklatása a Földközi-tengeren és az Atlanti-óceánon. A kampány dinamikusan alakul, vagyis mi választhatjuk meg, hogy mikor, hol és kire szeretnénk lecsapni. Újabb és újabb vadászterületek nyílnak meg tengeri farkasunk előtt, fejlesztésre és készleteink feltöltésére is lehetőségünk nyílik.
Átdolgozott kezelőfelület hivatott megkönnyíteni az újoncok első merülését, ám a fejlesztők nem feledkeztek meg a veterán tengeri medvékről sem. Ők minden segítség nélkül, egymaguk is elnavigálhatják a tengeralattjárót.

Figyelem, a játékról részletes előzetes és exkluzív képek találhatók az augusztusi GameStar magazinban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)