Hirdetés

Silent Hunter V - Screenshotok és trailer a dinamikus kampányról

|

Legyőzhetetlen flottánkkal akár a történelmet is át tudjuk írni a Silent Hunter V-ben.

Hirdetés

A második világháború történéseivel kapcsolatban sokszor elhangzik a „mi lett volna, ha..." kezdetű kérdés. A témát boncolgató videojátékok pedig előszeretettel adják kezünkbe a lehetőséget, hogy úgy fejezzük be a háborút, ahogyan az előbb említett kérdésre szívünk szerint válaszolnánk. Bármi legyen is az.


A Silent Hunter V-ben természetesen szintén megadatik, hogy a történelmileg autentikus kampányokat egy teljesen más végkifejlet felé vigyük. A lehetőség itteni neve dynamic campaign, és annyira fontos résza a játéknak, hogy az Ubisoft Romania egy komplett Silent Hunter V trailert is szentelt neki. A bemutatott példa Málta és a Földközi-tenger ellenőrzésének problémája. Hogy Rommel megszerezze a közel-keleti olajmezőket, észak-afrikai hadseregének utánpótlásra van szüksége, ami csak Olaszországon és a Földközi-tengeren keresztül lehetséges. Ezt veszélyezteti a lehető legrosszabb helyen fekvő Málta, aki jól védett kikötőivel és az ott állomásozó szövetséges erőkkel egymaga keresztülhúzhatja Rommel számításait. Málta elfoglalása tehát létkérdés a németeknek, megvédése pedig a szövetségesek legfőbb feladata. És tőled függ, hogy melyik verzió valósul meg. Silent Hunter V screenshotok és dynamic campaign trailer.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)