Hirdetés

Új játékon dolgozik az ikonikus Silent Hill részek művészeti vezetője

|

Masahrio Ito a Twitteren jelentette be, hogy fontos szerepet tölt be egy új projektben, de csak reménykedni tud az elkészültében.

Hirdetés

A Silent Hill rajongók igen régóta reménykednek benne, hogy kedvenc sorozatuk végre kap egy élvezetes új részt, azonban a Konami nem töri magát, hogy kedvezzen a közönségnek.  A második és harmadik részen dolgozó Masahiro Ito most Twitteren osztotta meg, hogy új projekten dolgozik, így talán pislákolni kezdett a remény. 

Hirdetés

A művészeti vezetőként ismertté vált Ito megjegyzésén azért még elhamarkodott lenne felbuzdulni, mivel a bejelentés mellé egy szkeptikus megjegyzést is elengedett: "Alap csapattagként dolgozom egy címen. Remélem nem kaszálják el."

A második mondat egy kis beszólás lehet a Konami felé, akik nem kifejezetten kényezették el a rajongókat; a sorozat égisze alatt az utóbbi években mindössze nyerőgépekkel voltak képesek előállni, és a Silent Hills fejlesztésének leállítása azt mutatja, hogy eszük ágában sincs különösebb erőfeszítést tenni a franchise régi fényének visszaállítása érdekében.

A legtöbben olyan remake-eket látnának szívesen, amilyeneket a Capcom csinál a Resident Evil játékokhoz. Egyelőre mi is csak reménykedni tudunk, hogy Ito játéka napvilágot lát, de már annak is örülnénk, ha egy kicsit több részletet tudhatnánk meg róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)