Hirdetés

Brutális a Bravely Default fejlesztőinek új motorja

|

A Bravely Defaultot fejlesztő Silicon Studio egy új renderelő motorral állt elő, amely feladja a leckét a nagyoknak.

Hirdetés

A japán illetőségű Silicon Studio elsősorban különböző háttérmegoldások fejlesztésében és kivitelezésében jártas csapat, fő profiljuk a grafikus motorok és middleware megoldások. A napokban mutatták be legújabb munkájukat, és bár elsőre akár valódi felvételnek is tűnhet a dolog, megnyugtatunk mindenkit, a grafika teljes egészében digitális munka eredménye.

Bár kapcsolódó játékot egyelőre nem jelentettek be, a valósidejű demóból jól kivehető a motor teljesítménye. Bár a játékipar egyre közelebb kerül a teljesen valósághű grafikához, még mindig bőven van hová fejlődnie, a Silicon által fejlesztett megoldások pedig egy lépéssel közelebb vihetik a fejlesztőket a hőn áhított célhoz.

Mi azóta is az állunkat keressük a padlón. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)