Hirdetés

Sim City 5: kiszivárgott képek a trailerből

|

"Némafilmes" megoldással készült az a videó, mely elvileg a GDC-n bemutatásra kerülő Sim City 5 trailerbe enged bepillantást.

Hirdetés

Mint ahogyan azt a múlt héten megírtuk, a Sim City 5 megjelenése 2013-ban várható. Amennyiben a képek valóban a trailerből származnak, úgy reménykedhetünk benne, hogy ismét jó szórakozásban lesz részünk a játékban. Egyes feltételezések szerint az, hogy a videó végén látható Sim City címből hiányzik az ötös szám, azt jelenti, hogy egyfajta reboot megvalósítás várható, és nem folytatásként fog megjelenni az új rész. Szerencsére már csak egy napot kell várni ahhoz, hogy a GDC-n az EA és a Maxis elárulják, hogy vajon mi az igazság? Aki ismeri a Sim City sorozatot, az természetesen reménykedik a méltó folytatásban. Most pedig következzen a videó, ami alá nem ért betenni valami zenét, mert olyan csend van alatta, mint egy kriptában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)