Hirdetés

Sim City: inkább remake, semmint ötödik rész

|

Az ismert városépítős játék a régi értékeket fogja hordozni a fejlesztők szerint.

Hirdetés

Brett Barry, a Maxis alelnöke egy interjúban azt mondta, hogy szándékaik szerint a SimCity 5 sokkal inkább egy mai követelményeknek megfelelő felújításnak tekinthető, hordozva a klasszikus játék minden pozitívumát. Ettől függetlenül az újítások sem maradnak el, amiről az az interjú tanúskodik, melyet Barry a VG247-nek adott az EA European Showcase alkalmából. Ebben beszél többek között arról, hogy az egyik legnagyobb újítás a multiplayer, de ahogy itt is mondja "ez nem egy SimCity 5, hanem egy teljesen új kiadása az ismert címnek." A Maxis számára fontos, hogy az új játékosok ugyanúgy megtalálják a játék értékeit, mint ahogyan a régi játékosok is újraélhessék mindazt, amiért az előző részeket szerették.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)