Hirdetés

Akarsz fél órát ingyen szimulátorozni? Csak egy GameStar kell hozzá!

|

Ha unod már a kecske, medve, kő és egyéb értelmetlen szimulátorokat, itt a neked való ajánlat. Ingyen játék profi gépekben a júniusi GameStar segítségével.

Hirdetés

Játékteremből egyre kevesebb van az országban, azt pedig nem sokan engedhetik meg maguknak, hogy otthon saját kormánnyal, esetleg playseattel és botkormánnyal játsszák kedvenc autós vagy repülős játékaikat. Nem kell azonban csüggedni, hiszen megtaláltuk a tökéletes megoldást.

A Sim City Budapest az ország egyik legnagyobb szimulátorközpontja, ahol a sebesség szerelmesei biztonságosan élhetik ki vágyaikat akár a földön, akár a felhők között. Versenyezhettek murván, sárban, betonon, egyedül vagy barátokkal, verseny vagy rally autókkal, de beülhettek a négy vadászgép egyikébe is, ahol egy élethűen felépített fülkéből vághattok neki az eszement repülésnek. Természetesen szinte minden móka az Oculus Rift virtuális világában is kipróbálható. 

És hogy ehhez mit kell tennetek? Ellátogatni a Sim City Budapest központjába, ahol az ehavi Gamestar magazin felmutatásával 30 percet ingyenesen játszhattok a szimulátorokkal, a következő fél órát pedig jelentős kedvezménnyel, mindössze 1000 forintért vehetitek igénybe. Az ajándék és a kedvezmény beváltásának feltétele, hogy felmutatjátok a helyszínen a 2014/06-os GameStar magazinban található hirdetést. Most ezért is érdemes GameStart venni (az ivós játékot pedig már nem is keverjük ide, de persze azért is).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)