Hirdetés

Simán leverte a PUBG-t a Call of Duty Warzone 2.0

|

Az egyszerre játszó játékosok száma hamar az egekbe szökött a Call of Duty Warzone 2.0 indulását követően, csak két játékot nem tudott megelőzni - még.

Hirdetés

Tegnap végre megjelent az Activision vadonatúj battle royale játéka, a Call of Duty: Modern Warfare 2 alapjaira épülő Warzone 2.0, ami nem pont ugyanazt az élményt kínálja, mint elődje. Másképp szűkül a kör, más területeken harcolhatunk, és van egy új mód is - tehát érdemes kipróbálni mindenképp, akár szerettétek az eredeti Warzone-t, akár nem.

Az ingyenesen játszható játék a Steamen is elérhető, így láthatjuk, mennyien vetődtek rá - ez alapján iszonyú jól sikerült a start.

A Steam számlálója szerint ugyanis az egyszerre aktív játékosok száma átlépte a 452.281-et, beelőzve az elmúlt 24 órában 377.558-nál tetőző PUBG: Battlegroundst és a 334.431-ig jutó Apex Legendst.

Hirdetés

Sokaknak kell még leugrania Al Mazrahba, hogy meglegyen a Warzone 2.0-nak a második, netán az első hely, ugyanis a Dota 2-t 746.649-en, míg a CS:GO-t 959.421-en játszották egy időben. 

Abszolút megvan rá az esély, hogy a hétvége folyamán megdönti majd a játék saját rekordját, és remélhetőleg kitart a lelkesedés még. A Battle.netes, valamint a konzolos játékosok száma feltehetően szintén nem alacsony.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)