Hirdetés

SimAnimals - Egyszerűen állati

|

Újabb taggal bővül a Sims széria. Ezúttal az állatvilág mindennapjait követhetjük nyomon.

Hirdetés

A Sims széria vitathatatlan népszerűségét meglovagolva újabb Sims szerűségnek örülhetünk. Igaz egyelőre csak a Wii és a Nintendo DS tulajok várhatják az új aranyika képződményt, de nem kizárt, hogy más platformokra is megjelenik - főleg ha sikeresnek bizonyul. Az alapötlet nem is rossz, bár kétségtelen, hogy az alsóbb korosztályt célozza az EA ezzel a produktummal. Ettől függetlenül bizonyára sokan eltöltenek majd vele néhány órácskát, hiszen minden kőkemény gamerben ott szunnyad az ártatlan gyermek (remélhetőleg). A Simanimlas elméletileg ugyanazt fogja tudni mint a Sims széria, azzal különbséggel, hogy most - meglepő módon - mindenféle vadállatoknak kellemes környezetet kell majd kialakítanunk. Erdőrendezés, folyamszabályozás, sok sok ártatlan kis szőrpamacs. Ebbe a játékba még a legelvetemültebb anti-gamer sem tud belekötni. Alant egy kis trailer látható, melynek tanúsága szerint ez inkább olyasmi lesz mint azok a Sims epizódok ahol valami sztori is volt, mint például a Castaway vagy a Life Stories. Nekem személy szerint ezek amúgy is jobban bejöttek az alap Sims játékoknál, ergo jó ötletnek tartom. Jövő év február környékén érkezik tehát a Wii és a Nintendo DS verzió - a többiről sajna semmi hír.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)