Hirdetés

SimBin - Autóverseny valódi autók és pilóták ellen

|

Az autóverseny-szimulátorai okán köztiszteletben álló svéd SimBin gárda legfrissebb közleményük alapján újból meg kívánja reformálni a stílust.

Hirdetés

Ha valaki jártas a szimulátori magasságokban űzött autóversenyekben, akkor a svéd SimBin csapatát mindenképp a szívében kell hordania. Az évről-évre, minket kiváló (ám piszok nehéz) játékokkal megörvendeztető társaság most még feljebb helyezi azt a bizonyos lécet. Öveket becsatolni, mert nemsoká élőben versenyzünk majd a nagyokkal!


A szimulátorok azért szimulátorok, mert minden apró részletét igyekeznek tökéletesen visszaadni a valós élet dolgainak, esetünkben az autóversenynek. Apró beállítások, fizikai tulajdonságok, hiteles versenypályák és még sorolhatnánk. Viszont ahogy versenyre kelünk az MI által irányított ellenfelekkel, vagy a multiban összeverődött gárdával, valahogy még mindig ott motoszkál bennünk: „ez csak játék", „ennek nincs tétje", „itt mindenki láma". Hogy milyen jó lenne már egyszer valódi, hivatásos versenyzőkkel összemérni a tudásunk. Hölgyek, urak jó hírünk van: az iOpener technológia már az ajtónkon kopogtat.


Az iOpener technológiát egy fiatal, törekvő németországi cég, az iOpener Media szolgáltatja, aki már az Európai Űrügynökséggel is dolgozott együtt. A SimBin ezt a most bejelentett, egyelőre ismeretlen nevű játékába beépítve képesek leszünk arra, hogy az élő, valós futamok eseményeibe otthonról kapcsolódjunk be. Olyan ez, mint egyfajta közvetítés: a monitoron ugyan azok a versenyzők csinálják ugyan azt, mint a száz kilométerre távolabb épp futó versenyen, csak van plusz egy fő -mi!

A terv, hogy élőben kapcsolódhatunk be a nagyvilág versenyeibe, enyhén szólva is formabontó. Olyan részletek, hogy ki tudjuk-e majd a nagyokat lökni, vagy csak „szellemautókkal" időre kell versenyezni, még nem tudjuk. A technológia minden esetre már tesztelve van, működik, és alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)