Hirdetés

SimCity - és egy hatalmas, fénylő zeppelin!

|

Nyugalom polgárok, városunk épül-szépül, a közjó érdekében már hőlégballon és zeppelin is segíti a lakosok közlekedését, komfortérzetét. Úgyhogy tessék fizetni a SimCity kasszába szépen.

Hirdetés

Új kiegészítő érkezik persze, mi másról is lenne szó. A SimCity Airships DLC 8,99 dollár ellenében szerezhető be az Origin kínálatában (nem csak a SimCity városa, hanem ez is egyre jobb lesz egyébként), amelynek köszönhetően új távlatok nyílnak meg a játékban.

Adja magát az olcsó poén, hogy (8,)99 luftballon csomagot veszünk, mert hőlégballonokkal tolhatjuk tele kedvenc városunkat, amelyekhez új parktípusok is kapcsolódnak, illetve a légi közlekedés is környezetbarát és polgári elégedettséget növelő módon is fejleszhető majd. Zeppelinekkel. Bizony.

Igen, hétfő van, nézzétek el nekem a csapongást. Szóval itt a SimCity Airships DLC bemutatója, amely legalább már nem egy reklám.

Közben már a hatodik javítócsomag készül a Maxis műhelyében. Ti mennyire vagytok még a városépítés rabjai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)