Hirdetés

SimCity: Cities of Tomorrow - akkor legyen minden sci-fi

|

Unalmas a jelen? Akkor nyilván itt a jövő! Ez lehetne akár valami választási szlogen, de mi egyelőre nem akarunk kormányt alakítani. A SimCity új kiegészítője viszont komolyan veszi magát.

Hirdetés

Most nyilván azon merengek, hogy miért is ne lehetne a GameStar egy párt, ami aztán korlátlan hatalommá növi ki magát, de a megalomániás kitöréseimet inkább eltenném olyan napokra, amikor nem vagyok ügyeletes mókamester a GSO-n. Elvégre sokkal fontosabb hírünk van: a SimCity legújabb kiegészítője végre mutat valami érdekeset magából.

Elég vicces a MegaTower, a Garbage Atomizer vagy éppen a Wave Generator, de ilyen épületek díszítik majd a jövő városát, legalábbis a már most előrendelhető, kicsit sci-fi hangulatot árasztó Cities of Tomorrow kiegészítő csomag szerint, amelyet potom 30 eurós áron vágnak hozzánk. Most éppen egy új trailerrel mutatkozik be nekünk, legyünk kedvesek hozzá és nézzük meg szépen, csendben, udvariasan:

A SimCity már amúgy is tanulmányi segédeszköz, szóval ki vág majd bele a jövő építésébe? (Tényleg belém bújt ma a politikus)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)