Hirdetés

SimCity: Cities of Tomorrow - érkeznek a jövő metropoliszai

|

Gameplay videót kapott a SimCity legelső kiegészítője, a Cities of Tomorrow.

Hirdetés

A Maxis nagy port kavart városmenedzselős címe, vagyis a SimCity hamarosan megkaphatja a rég áhított offline módot, de nem ez az egyetlen tartalom, amire a közeljövőben számíthatunk.

A Cities of Tomorrow a SimCity első kiegészítője lesz, amely a jövő városainak együttműködését mutatja be futurisztikus környezetben. Az első városunk elsősorban a kutatásokért, az új technológiák felfedezéséért felel majd, amelynek középpontjában az Akadémia áll. A második leginkább ipari városként működik és az Omega nevű értékes anyagot állítja elő, ami nem éppen környezetbarát vállalkozás, de az Akadémián akár azt is kifejleszthetjük, hogy megfékezzük a környezetszennyezést. Végül a harmadik város a munkásoké és családjaiké, hatalmas tornyokkal, lakóövezetekkel, irodákkal és bevásárlóközpontokkal. További részletekért nézzétek meg a most érkezett SimCity gameplayt:

A Cities of Tomorrow kiegészítő megjelenésére november 12-én számíthatunk és az Origin szolgáltatáson keresztül érhetjük majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)