Hirdetés

SimCity - hidak, aluljárók, alagutak

|

Úton van a SimCity legújabb, hetedik frissítése, mely főleg az útépítők számára hoz izgalmas újításokat.

Hirdetés

A kezdeti nehézségekre már csak a vének emlékeznek, a SimCity folyamatosan fejlődik és szépül, bár a Mac-es verzió még mindig nem készült el, és konkrét megjelenési dátum sincs, csupán annyit tudunk, hogy valamikor augusztusban jön.

A PC-sek már kiismerhették a városépítő szimulátor minden egyes funkcióját, így épp itt az ideje egy új update-nek, ami egész pontosan a hetedik a sorban. Az Update 7 legnagyobb újítása, hogy amikor egy utat húzunk, a pont és a vessző gombok nyomogatásával növelhetjük és csökkenthetjük azok magasságát, így egyszerűen kreálhatunk alagutakat, hidakat és felüljárókat. Emellett a közlekedés is fejlődött, kevesebb lesz a dugó, illetve egy új eszköznek köszönhetően egyesével is lepakolhatunk fákat városszerte. Az apróbb módosítások, hibajavítások listája a következő:

- Kijavítottuk a hibát, amikor távoli kameranézetből a talaj eltakarta az út részeit
- Kijavítottuk a hibát, ami a tűz sikeres tűzoltás utáni tovább égését idézte elő
- A Sportparkok mostmár 24 órán keresztül vannak nyitva
- Kijavítottuk a léghajó útjai számának kijelzését
- A járművek gyorsabban gyorsulnak és lassítanak, így az épületeket és a kereszteződéseket hamarabb hagyják el
- A teherautók csak akkor indulnak el a gyárakból, ha van helyes céljuk.
- A pénzajándékozás mostantól megbízhatóbb.

Nem tudjuk pontosan, mikor érkezik az update, de azt mindenképp jó látni, hogy a három vezető távozása után sem áll le a fejlesztés. Reméljük, hamarosan az offline módot is aktiválják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)