Hirdetés

SimCity - júniusban jön Mac-re

|

Az Electronic Arts bejelentette a SimCity Apple gépekre fejlesztett változatának megjelenési dátumát.

Hirdetés

A PC-sek már javában építgetik városaikat, miután a szervergondok többé-kevésbé megszűntek, és a kárpótlásul ajánlott játékokat is megkapták.

Ahogy azt SimCity tesztünkben is olvashattátok, a játék messze nem lett tökéletes, de azért épp elég szórakoztató ahhoz, hogy néhány javítással és extra tartalommal többszáz órát ölhessünk bele. Úgy volt, hogy a PC-sek és Mac-esek egyszerre kapják meg a nekik szánt példányokat, hiszen régóta bevált módszer - például a Blizzard játékai esetében -, hogy a két változat egy lemezre kerül fel, így egyszeri vásárlással a két platform bármelyikére telepíthetjük. A helyzet itt is hasonló: akik megvették a SimCityt, ingyenesen fogják tudni letölteni a Mac-es változatot is az Origin rendszeréből, illetve fordítva. Bolti forgalmazásról nem esett szó, de digitálisan június 11-étől válik elérhetővé, egyelőre valószínűleg csak az Origin kínálatában. A játék egyébként a szombati PlayIT-en is megvásárolható lesz, méghozzá jelentős kedvezménnyel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)