Hirdetés

SimCity Societies, az ötödik rész

|

Az eddig SimCity 5-ként ismert játék fejlesztéséről nem érkezett hivatalos megerősítés, ám a mai napon hivatalossá vált: jön a SimCity Societies.

Hirdetés

Az Electronic Arts bejelentette a SimCity Societies fejlesztését, ami a SimCity széria ötödik darabja lesz. A sorozat utolsó része még 2003-ban érkezett meg SimCity 4: Rush Hour néven, így ideje volt már az új rész elkészítésének. Sajnos komolyabb részleteket nem árultak el, mivel a következő Games for Windows magazinban lehet majd olvasni az első információkat a játékról. A Maxis stúdiójában formálódó játék megjelenéséről sincs hivatalos információ, egyedül a GameStop online boltjának dátumára lehet hagyatkozni, ami 2007 november 13-at ír a játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)