Hirdetés

Ha a Sims 4 Stuff Pack nem ad elég jó cuccokat, majd készítünk mi

|

A Maxis által kiadott koncepciós tervek alapján készítik el a lelkes rajongók azokat a ruhadarabokat, amik egyébként feledésbe merülnének.

Hirdetés

A Sims 4-hez megannyi DLC érkezett már, amiknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvérevaló ruhákat, bútorokat és egyéb kiegészítőket, melyekkel tovább díszítheti a simjei megjelenését és környezetét. Ennek ellenére a fejlesztők nem restek folyamatosan új tartalmakat szállítani a közösségnek, a következő csomag tartalmáról még a véleményüket is kikérték, viszont úgy tűnik, hogy sokan nem elégedettek a kiválasztott ruhadarabokkal, így  saját maguk bővítik tovább a listát. 

Hirdetés

A Maxis szavazásra bocsátotta, hogy a játékosok milyen témában szeretnének új cuccokat kapni; miután az "Arts & Crafts" tematika győzedelmeskedett, a közösségnek 92 koncepciós rajz közül kellett kiválasztania azt a 15 ruhadarabot, amelyeket a leginkább szeretnének viszontlátni a játékban. Ahogy az sejthető volt, rengetegen fortyantak fel, amiért a nekik leginkább tetsző ruházatok végül nem kerültek be a kiválasztottak közé.

A Pepperoni-Puffin nevű modder azután vette kezébe az irányítást, miután látta, hogy a többen is elkezdtek dolgozni a szavazásban látható koncepciós rajzok alapján. Ekkor létrehozta a Missed Oportunity (azaz "Elhalasztott Lehetőség") nevű oldalt, ahol az összes ruhadarab látható, és az is könnyedén kereshető, hogy melyiken nem dolgozik még egy modder sem, valamint melyek azok, amik már elkészültek. Ha valaki szeretné bármelyiket megvalósítani, akkor elég felvennie a kapcsolatot Pepperoni-Puffinnal, aki frissíti az oldalt és könnyedén elérhetővé teszi a kész modokat. 

Bizonyos ruhadarabok már elkészültek, így a projektnek köszönhetően ezek már korábban elérhetőek, mint a hivatalos bővítőcsomag. Ha tehát nem került be a nektek leginkább tetsző bolyhos sapka vagy kötött pulcsi, akkor érdemes szétnézzetek a rajongói alkotások között is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)